piatok, 28. februára 2014

Arašidové soté


Potrebujeme:

balenie kuracích pŕs
arašidové maslo - najlepšie s kúskami arašidov
sójovú omáčku
čierne korenie
grilovacie korenie
sušený cesnak
čili korenie
olivový olej
mrazenú čínsku zeleninú zmes
soľ
sezam
sladkú čili omáčku

Postup:

Zeleninu dáme udusiť do hrnca s osolenou vodou. Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky. Na panvicu dáme trochu oleja, pridáme kuracie prsia a rovno ich začneme ochucovať: jemne poprášime čiernym a grilovacím korením, sušeným cesnakom a trochou čili. Opekáme kým sa nám mäso zatiahne 10-15 minút. Pred koncom pridáme 2 PL arašidového masla a 2 PL sójovej omáčky a dobre premiešame, aby sa obalili všetky kúsky. Ešte chvíľu opekáme do chrumkava. Podávame posypané sezamom s čínskou zeleninou a sladkou čili omáčkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára