piatok, 14. marca 2014

Zapekaná treska


Tento recept je na štýl "co dum dal", ale myslím, že sa vydaril :-)

Potrebujeme:

mrazenú tresku
nízkotučnú majonézu
horčicu
maslo
nízkotučný tvrdý syr
sušený cesnak
sušený tymián
soľ
čierne korenie

Postup:

Malý pekáč jemne vymastíme maslom a poukladáme doň rozmrazené posolené a okorenené filety. V malej miske zmiešame PL majonézy, horčice a sušený cesnak. Množstvo prispôsobíme podľa toho, koľko máme rýb. Filety potrieme touto zmesou, poukladáme na ne zopár tenučkých plátkov masla a posypeme strúhaným tvrdým syrom. Nakoniec ešte posypeme sušeným tymiánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 220°C asi 20 minút. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára